ยินดีต้อนรับ, บุคคลทั่วไป
ชื่อผู้ใช้: รหัสผ่าน: จดจำข้อมูลการเข้าระบบ

ยินดีต้อนรับสู่ บอร์ดแสดงความคิดเห็น!

แสดงความคิดเห็น เพื่อร่วมพัฒนาท้องถิ่นของเรา ได้ที่นี่!!!

กระทู้: Для всіх, хто іноді прагне готувати, але втомлюється від не&#1

Для всіх, хто іноді прагне готувати, але втомлюється від не&#1 9 ชั่วโมง 19 นาที ที่ผ่านมา #155272

• LouisShulp
  • รูปประจำตัวของ LouisShulp
Мені хочеться розказати історією, яка трапилася у мене минулого робочого тижня – уявіть собі!. Дочка захотіла, щоб як кулінарний експерт створила дещо унікальне на великої події. Я, як завжди, звичайно, почала шукати ідею серед Google і... о боже!. Промучилася аж одну з половиною години свого життя, мов зомбі із сайту до сайт! Перші ідеї здавалися надто заплутані, інші - зі справжніми екзотичними інгредієнтами, решта - серед надмірною кількістю спонсорських посилань. І потім ваша героїня вспомнила про цей порятунок каталог і просто за п’ять хвилинок вишукала - мрійливий рішення! Рецепт став настільки простим, що навіть навіть ще дуже молода помічниця спромоглася молодій підказати. І що ви думаєте? наш тандем приготували чарівний десерт, що був визнаний справжнім успіхом вечора. Тепер всі мої вже заздрісні друзі питають: "В якому місці ти вишукала такий ідеальний рішення?"
Сайт svetkindom.icu
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.066 วินาที

ร้องเรียนร้องทุกข์

Map

Poll

ความพึงพอใจของท่าน ต่อการให้บริการของ องค์การบริหารส่วนตำบลนาส่วง อำภอเดชอุดม จังหวัดอุบลราชธานี อยู่ในระดับใด ?
  • โหวต: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

สารสนเทศ สถ.

หน่วยงาน สถ.

ลิงค์น่าสนใจ