ยินดีต้อนรับ, บุคคลทั่วไป
ชื่อผู้ใช้: รหัสผ่าน: จดจำข้อมูลการเข้าระบบ

ยินดีต้อนรับสู่ บอร์ดแสดงความคิดเห็น!

แสดงความคิดเห็น เพื่อร่วมพัฒนาท้องถิ่นของเรา ได้ที่นี่!!!
  • หน้าที่:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8

Какой фестиваль стал лучшим в вашей жизни? 6 วัน 18 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #105335

• Duaneundow
  • รูปประจำตัวของ Duaneundow
На Alpha Festival виступ DJ Luminor став одним із найяскравіших моментів. Він грав свої треки під супровід живого виконання на електрогітарі, що додавало його музиці унікального звучання. Трек «Galactic Strings» став справжнім хітом вечора, а атмосфера на танцполі була просто вибуховою.

Що робить виступи Katarina такими унікальними? 1 สัปดาห์ 11 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #101929

• Britneyhurse
  • รูปประจำตัวของ Britneyhurse
На SFF Illusion Katarina стали справжньою сенсацією. Їхній виступ – це щось більше, ніж просто шоу, це справжнє мистецтво. PJ Alice створює візуальні ефекти, які буквально занурюють у інший світ. PJ Mia своїм світловим шоу робить кожен виступ живим, а сценічні інсталяції PJ Katarina додають унікального шарму. Усі ці елементи створюють неймовірну атмосферу, яку важко описати словами. Якщо ви ще не знайомі з Katarina, раджу дізнатися більше на їхньому офіційному сайті.

Чи вразили вас візуальні інсталяції Kitty? 1 สัปดาห์ 15 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #100902

• Coreyhurse
  • รูปประจำตัวของ Coreyhurse
Враження від Kitty на фестивалі Trance Illusion були настільки сильними, що навіть через тиждень я не можу забути їхній виступ. Мене зачарувала PJ Alice своїми візуальними ефектами, які здавалися справжньою магією. Це було настільки гармонійно з музикою, що кожен трек залишав відбиток у серці. PJ Zoe вдалося створити сцену, яка буквально жила своїм життям. Це був момент, який я не можу передати словами. Хто ще не знайомий із цією командою, обов’язково завітайте на сайт Kitty.

Чому африканський музичний фестиваль став подією 1 สัปดาห์ 21 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #99584

• Claytoncar
  • รูปประจำตัวของ Claytoncar
Африканський музичний фестиваль у Нью-Йорку перевершив усі мої очікування. Сцена, оформлена в традиційному стилі, була вражаючою. Музика торкалася найглибших емоцій, а виконання артистів переносило слухачів у різні куточки Африки. Організація події була бездоганною: зони відпочинку, інтерактивні майданчики й навіть куточки для дітей. Якщо шукаєте щось подібне, більше дізнайтеся тут.

Що б ви покращили у наступному фестивалі? 1 สัปดาห์ 1 วัน ที่ผ่านมา #98612

• JerryIV
  • รูปประจำตัวของ JerryIV
Атмосфера на цьому фестивалі була неймовірною. Музичні сети від Charlotte de Witte та Carl Cox наповнювали танцпол енергією, а світлові інсталяції створювали ефект повного занурення у музику. Відвідувачі могли насолоджуватися як активним танцюванням, так і відпочинком у затишних зонах релаксу. Якщо вас цікавлять подробиці цього події, заходьте на сайт.

Delta Festival: як створити найкращий фестивальни 1 สัปดาห์ 1 วัน ที่ผ่านมา #97657

• JimmyYZ
  • รูปประจำตัวของ JimmyYZ
Танцпол «Енергетичний імпульс» на Delta Festival став моїм найгіршим фестивальним досвідом. Черги всюди, де тільки можливо: до входу, до бару, навіть до танцювальної зони. Виступ DJ Wilkinson був перерваний кілька разів через технічні проблеми. Атмосфера, яка повинна була бути драйвовою, була просто хаотичною і незручною.
  • หน้าที่:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.113 วินาที

ร้องเรียนร้องทุกข์

Map

Poll

ความพึงพอใจของท่าน ต่อการให้บริการของ องค์การบริหารส่วนตำบลนาส่วง อำภอเดชอุดม จังหวัดอุบลราชธานี อยู่ในระดับใด ?
  • โหวต: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

สารสนเทศ สถ.

หน่วยงาน สถ.

ลิงค์น่าสนใจ