ยินดีต้อนรับ, บุคคลทั่วไป
ชื่อผู้ใช้: รหัสผ่าน: จดจำข้อมูลการเข้าระบบ

ตอบกลับ: Ваші улюблені джерела цікавого контенту – поділіт

ชื่อ
อีเมล
เมื่อข้อความได้ถูกตรวจสอบ และนำเสนอต่อสาธารณะ คุณจะได้รับจดหมายส่งไปยังอีีเมลเดียวกับที่ใช้ตอนลงทะเบียนสมัคร
ชื่อกระทู้
Boardcode
B) :( :) :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :oops: :kiss: :woohoo: :side: :S :evil: :whistle: :pinch:
ข้อความ
ขยายขนาดกล่อง /  ลดขนาดกล่อง

รายการย้อนหลังของกระทู้: Ваші улюблені джерела цікавого контенту – поділіт

แสดงรายการย้อนหลังสูงสุด 6 โพสต์ - (ล่าสุด)
3 วัน 19 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #129086

Britneyhurse

รูปประจำตัวของ

На фестивалі SFF Illusion я зрозумів, що Katarina – це не просто команда, а справжні майстри своєї справи. Їхній виступ – це синергія музики, світла та емоцій. PJ Alice створює ефекти, які додають глибини кожному треку. Її творчість вражає навіть тих, хто бачив багато шоу. PJ Mia – це королева світла, яка змушує сцену оживати. А PJ Katarina додає всьому цьому унікальності своїм дизайнерським підходом. Це було щось неймовірне, і я радий, що був частиною цього. Більше про команду Katarina можна знайти на сайті.
3 วัน 23 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #127824

Coreyhurse

รูปประจำตัวของ

На фестивалі Trance Illusion Kitty показали, що таке справжня синергія звуку та світла. PJ Zoe створила такі неймовірні візуальні інсталяції, що я ледве встигав знімати все на телефон. Її творчий підхід до дизайну сцени був настільки унікальним, що я досі згадую ці моменти з посмішкою. Це був один із тих виступів, які хочеться переглядати знову і знову.
4 วัน 8 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #125611

BZAlan

รูปประจำตัวของ

Музика, яка звучала на цьому заході, була справжнім подарунком для меломанів. Peggy Gou і Charlotte de Witte тримали увагу гостей у кожній ноті. Інтерактивні інсталяції реагували на ритми, а лазерні ефекти підсилювали загальне враження. Для тих, хто бажав розслабитися, були облаштовані комфортні зони відпочинку. Усі подробиці про цей унікальний досвід шукайте на сайті.
4 วัน 12 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #124304

BillyOT

รูปประจำตัวของ

На Delta Festival багато речей було зроблено на високому рівні, але деякі моменти мене відверто здивували. Наприклад, танцпол «Енергетичний імпульс» мав прекрасний дизайн, але чому настільки гучний звук? Під час виступу DJ Wilkinson декілька разів доводилося відходити подалі, щоб не було дискомфорту. Ще одне питання — інтерактивні браслети: чому вони працювали через раз? Ця ідея виглядає цікаво, але реалізація залишає бажати кращого. Може, хтось із вас стикався з подібними ситуаціями? Більше деталей можна знайти на https://delta.trancereality.mk.ua/.
4 วัน 17 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #123122

Wallyveque

รูปประจำตัวของ

Враження від Gamma Festival залишилися неоднозначними. Танцпол «Тропічний оазис» виглядав фантастично: пальми, пісок під ногами і світлодіодні хвилі створювали відчуття, ніби ти дійсно перебуваєш на екзотичному острові. Виступ DJ Carl Cox був потужним, особливо його трек «I Want You (Forever)», але звук часом був надто гучним, і це трохи псувало загальну атмосферу. Лазерне шоу було красивим, але в якийсь момент воно здалося перенасиченим. У лаунж-зоні було затишно, але знайти вільний гамак для відпочинку виявилося непросто через велику кількість людей.
4 วัน 21 ชั่วโมง ที่ผ่านมา #121975

Duaneundow

รูปประจำตัวของ

Відкрийте для себе унікальний світ світла, звуку та енергії на Alpha Festival!
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.051 วินาที

ร้องเรียนร้องทุกข์

Map

Poll

ความพึงพอใจของท่าน ต่อการให้บริการของ องค์การบริหารส่วนตำบลนาส่วง อำภอเดชอุดม จังหวัดอุบลราชธานี อยู่ในระดับใด ?
  • โหวต: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

สารสนเทศ สถ.

หน่วยงาน สถ.

ลิงค์น่าสนใจ