Hot News :
ยินดีต้อนรับ, บุคคลทั่วไป
ชื่อผู้ใช้: รหัสผ่าน: จดจำข้อมูลการเข้าระบบ

ตอบกลับ: YEMAO ліхтар для походів

ชื่อ
อีเมล
เมื่อข้อความได้ถูกตรวจสอบ และนำเสนอต่อสาธารณะ คุณจะได้รับจดหมายส่งไปยังอีีเมลเดียวกับที่ใช้ตอนลงทะเบียนสมัคร
ชื่อกระทู้
Boardcode
B) :( :) :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :oops: :kiss: :woohoo: :side: :S :evil: :whistle: :pinch:
ข้อความ
ขยายขนาดกล่อง /  ลดขนาดกล่อง

รายการย้อนหลังของกระทู้: YEMAO ліхтар для походів

แสดงรายการย้อนหลังสูงสุด 6 โพสต์ - (ล่าสุด)
1 สัปดาห์ 2 วัน ที่ผ่านมา #412617

Jefferyjer

รูปประจำตัวของ

Вітаю спільноту

Хочу поділитися крутим відкриттям, бо замовив для себе професійний ліхтар YEMAO, який виявився набагато кращим, ніж думав. Раніше користувався різними брендами, але або світло було тьмяне. А от ліхтар YEMAO приємно здивував. Корпус водозахищений, можна брати навіть у дощ. Світло — підсвічує до сотні метрів уперед. Особливо сподобалось, що YEMAO ліхтар з акумулятором. Є USB зарядка. Для мене це плюс, бо часто виїжджаю на природу. Якщо коротко — це професійний і водночас універсальний ліхтар. Має функцію SOS, стробоскоп і навіть магнітне кріплення. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо можна зарядити прямо в машині. Я купував через офіційний інтернет-магазин YEMAO, бо доставка швидка. До речі, бачив, що на деяких сайтах йде знижка, тому рекомендую перевірити, бо моделі швидко розкуповують.

Ще кілька переваг, які помітив сам: – світить навіть через туман і дощ; – має функцію енергозбереження; – зручна ручка і ремінець у комплекті. Загалом рекомендую — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це ідеальне співвідношення ціна/якість. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо за свої гроші він дає максимум. YEMAO ліхтар з акумулятором — це зручно, надійно і сучасно. Я вже планую взяти ще один для друга. Тож хто втомився від одноразових батарейок, рекомендую пошуковий ліхтар YEMAO. Перевірено на практиці — жодного розчарування.

https://bailong-police.com.ua/product/taktychnyy-likhtar-yemao-ym-g520-2500-lm/
เวลาที่ใช้ในการสร้างหน้าเว็บ: 0.050 วินาที

ร้องเรียนร้องทุกข์

Map

Poll

ความพึงพอใจของท่าน ต่อการให้บริการของ องค์การบริหารส่วนตำบลนาส่วง อำภอเดชอุดม จังหวัดอุบลราชธานี อยู่ในระดับใด ?
  • โหวต: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

สารสนเทศ สถ.

หน่วยงาน สถ.

ลิงค์น่าสนใจ